StopGull

STOPGULL®

StopGull dissenya i fabrica productes per dissuadir el posat de gavines, cormorans i aus costeres, en embarcacions i instal·lacions portuàries.

 

StopGull Air – StopGull Air XL

El StopGull Air® és el dispositiu dissenyat per evitar l’aterratge de gavines i aus costaneres en embarcacions, hardtop’s, embarcacions pneumàtiques, velers i bucs professionals. El StopGull Air és fàcil d’instal·lar, pot ser retirat des de la seva base, plegat i estibat per navegar.

Mitjançant l’acció del vent sobre les banderes allotjades en els extrems de les barres, produeix un moviment rotacional que trenca el protocol d’entrada de les aus evitant el seu posat.

Té un diàmetre en obert de 185cm. (72,83’’) i el StopGull Air XL té un diàmetre en obert de 234 cm (92,52”).

 

 

StopGull Keeper 

El StopGull Keeper està dissenyat per ser instal·lat en el radar, antena TV, fanals, instal·lacions portuàries, etc. que les gavines i aus costaneres utilitzen com a punt d’observació.

El StopGull Keeper basa la seva força de dissuasió en la disposició de les seves varetes i el seu moviment per l’acció del vent o al contacte amb les aus. Ha de ser fixat mitjançant un adhesiu industrial.

 

StopGull Topmast 

El StopGull Topmast està dissenyat per evitar que les gavines, corbs marins i les aus costaneres es posin en la part superior del masteler, evitant així el trencament dels elements instal·lats.

 

 

StopGull S27

La peça giratòria StopGull S27®, està dissenyat per evitar que les gavines i aus costaneres es posin en punts crítics com les llums de navegació. També pot ser instal·lat en senyals i llums portuàries.

Disponible en transparent, el StopGull S27 es presenta en un blíster unitari. Inclou un adhesiu de doble cara per a la seva instal·lació. Si necessita instal·lar més d’una peça en un sol element, la distància entre eixos ha de ser de 8 cm.

 

StopGull Bimini Sailboat

El StopGull Bimini-*Sailboat, està dissenyat pels biminis recollits dels velers, quan els backstay i altres elements impedeixen la rotació del StopGull Air.

Presentat en seccions de 95cm (37,40”), està fabricat de lona acrílica nàutica la qual incorpora les peces dissuasòries S/27.  Es fixa al bimini mitjançant cintes amb tancaments de seguretat.