CONTROL D’AUS

La proliferació de coloms, gavines i estornells en zones urbanes pot representar un greu problema per a la salut pública. Es tracta d’animals que transmeten nombroses malalties, embruten els carrers i poden arribar a ser molestos. És per això que a Stop Plagues també treballem en el control d’aquestes aus.


Plagues de colomsQuè és?

El control d’aus consisteix en la captura o repulsió de qualsevol tipus d’au, però especialment de coloms i gavines, que solen ser els més habituals.

Quin és el nostre mètode de treball?

A Stop Plagues utilitzem diversos sistemes per controlar les poblacions d’aus, sempre procurant adaptar-nos a les característiques de l’espai, del tipus d’au i del nombre d’elements. És fonamental determinar la quantitat i les hores de presència dels animals a la zona. El mètode que s’utilitzi pot arribar a dependre del moment de la presència d’aquestes aus.

Els mètodes físics més habituals per a la repulsió d’aquests animals són les pues, les xarxes i els sistemes electrorepulsius. També comptem amb una àmplia gamma de gàbies i colomars de diferents tipus i mides.

Per què és necessària?

La brutícia que deixen als carrers, l’olor desagradable que desprenen els seus excrements, les molèsties i els danys que ocasionen i les malalties que transmeten aquestes aus, fan imprescindible prendre les mesures oportunes per controlar les poblacions de coloms i gavines.