Control d’aus

És important prevenir, controlar i eliminar les plagues d’aus, ja que provoquen seriosos problemes tan a nivell de salut com arquitectònic.

PLAGUES DE COLOMS

Si parlem de coloms, és important saber que són un risc per la salut, ja que transmeten bacteris i paràsits. Els excrements, no només són un problema per la corrosió dels materials a causa de l’àcid úric que contenen sinó que també, és important eliminar-los de forma professional perquè contenen gran quantitat d’agents patògens perillosos.

Per alta banda, els coloms, causen seriosos desperfectes als edificis com la corrosió dels taulats, deteriorament dels materials de les façanes, etc.

Els coloms es reprodueixen molt ràpid i per aquesta raó és inevitable enfrontar-se a una plaga de coloms adults. És important posar-se en contacte amb professionals en control d’aus per poder-les capturar.

Com controlar una plaga de coloms?

A Stop Plagues utilitzem diferents sistemes anti-coloms pensats perquè s’adaptin a cada situació i cas. Treballem amb:

  • Pues
  • Sistemes electrorepulsius Bird-Shock
  • Xarxes

Prèviament realitzem un estudi del cas, visualitzant quin és el sistema més efectiu a quina zona cal col·locar-lo perquè aquest, sigui el més eficaç possible.

Porxada Granollers - Xarxa Anti-Coloms Pues problema coloms gavines Pues problema coloms i gavines Bird Shock system Problema gavines

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAGUES DE GAVINES

nius-gavines-stop-plaguesLes gavines són una de les plagues d’aus més comunes a les zones turístiques de costa del mediterrani. Són animals que s’alimenten sobretot de residus procedents dels humans, i per aquesta raó s’han extès a gran part de les zones urbanes i turístiques.

El seu increment és degut principalment a la gran capacitat d’adaptar-se a nous espais, deixant la zona de costa i instal·lant-se a les perifèries urbanes i abocadors, on hi troben gran part de la seva alimentació diària.

Quan les gavines es reprodueixen de forma incontrolada i ens trobem amb una sobre població, apareixen problemes com corrosió i degradació dels edificis a causa dels seus excrements, descol·locació de teules a les teulades, sorolls molestos, males olors, transmissió de malalties i paràsits, etc.

És important contactar amb un equip professional per poder fer un control efectiu sobre aquestes aus, ja que les gavines tenen un caràcter agressiu, que fa que sigui imprescindible la intervenció d’un equip professional.

A Stop Plagues treballem amb diferents sistemes per poder eradicar aquests problemes i obtenir un control de les gavines.

 

PLAGUES D’ESTORNELLS

estornells-stop-plaguesL’estornell (Sturnus vulgaris) és una de les principals aus que provoquen problemes a les zones urbanes. La principal característica d’aquest ocell és anar en grup de centenars o milers d’exemplars, els quals s’alimenten dels cultius dels camps i de nit, busquen l’escalfor de la ciutat per domir. Aquesta espècia, crea els seus nius a les zones arbrades de les places i punts verds de les ciutats, causant principalment problemes de sorolls i brutícia.

A Stop Plagues utilitzem diferents sistemes d’audició per acabar amb els problemes dels estornells a les ciutats.